Blogger Layouts

söndag 7 april 2013

13.04.07

Ambulansfärd 7/4
Tänk vad fort allt kan vända.
Från att vi här hemma lugnat ned oss vad kommer till lilleman och alla sjukhusturer till att bli totalt upprivna och orolig igen.
Gårdagen bestod av en medvetslös avsvimmad lillprins med sträckkramp på hallgolvet. 
Detta resulterade såklart i ännu en ambulansfärd, och akutmottagning. 
Blev hemskickad senare på kvällen, då de inte kunde hitta något fel på D som kvicknade till innan ambulansen var på plats efter att ha varit väldigt trött och medtagen strax efter incidenten.
Kommer att ta kontakt med Barn i Gävle som behandlar Diaz sedan tidigare för att få en ordentlig utredning, då det känns minst sagt obehagligt att inte veta vart allt kommer ifrån. 
Då han inte har/hade någon feber så konstaterades att det inte var sk. "Feberkramper".  Så vart kom kramperna ifrån då?! 
Ne, inga fler spekulationer innan vi får ordentlig hjälp och utredning. 
Lilleman mår idag bra, och ligger här bredvid och myser framför "bompa". Så här hemma blir det en lugn "hemmamysardag" idag. 

I övrigt så har vi snart haft 2 veckors ledighet från skola/dagis, och det har varit en omtumlande men givande semester.
Under en veckas tid har vi befunnit oss i de jämtländska skogarna, då vi fått träffa de allra flesta nära och kära. 
Haft underbara dagar ute på isen, varit ute i skog och mark,träffat min rara storasyster m. familj där det bebismystes till 100% firat och påskat ordentligt.
Tråkigt nog insjuknade lilla farfar dagen innan vi kom upp. Så honom hann jag endast träffa som snabbast på sjukhuset.
Han är nu hemkommen efter en operation och mår under omständigheterna väldigt bra.

Påskrisjakt med småttingarna Åreskutan❤ Far och son myser på isen 


Firade även min underbara lilla systerdotter i efterskott på hennes dag. Då hon önskat sig en alldeles egen liten Nalle Puh tårta, var det självklart omöjligt att stå emot att slänga ihop en som snabbast. :)
Gissa om hon var nöjd?! :) 

En lite sämre bild av "Bebbans" tårta

Hänt så otroligt mkt under de dagar vi varit ledig, både på gott och ont att jag inte riktigt kommer ihåg allt nu så här mitt i all tumult hemma. Men ett litet livstecken ifrån oss har ni fått, och fler lär det bli framöver. :)

Här kommer ännu en underbar låt till er alla gjord av Jason Walker... Som vanligt, ta in och njuuuuut! :)
0 kommentarer: