Blogger Layouts

onsdag 16 februari 2011

11.02.16

Full fart om dagarna, men inte händer det mkt ändå. :P

Vi har hunnit med en vistelse på akuten med Tillie då en av vattkopporna gjort sig fint som en inflammation under stortånageln! Tån var alldeles blå/lila under lördagskvällen strax innan läggdags.
Inte vågar man chansa när det kan vara blodförgiftning på gång (det såg väldigt ilsket ut), så gubben fick ta med sig ungen för att få dem att kolla.
Han kom hem med alsollösning och sterila kompresser samt rådet att vända oss till HC under morgondagen om det blivit sämre.
Det har varken blivit bättre el sämre, men däremot råkade storasyster slå upp toalettdörren på Tillies stackars onda tå, och därmed blev det då sämre igen! :(
Men fick rådet av HC att avvakta till morgondagen innan vi kommer upp.. Så nu är lill skruttan omplåstrad och lagd i sin säng för natten.. Får se om det går bra, el om det blir ännu ett läkarbesök i morgon.

I övrigt så har tjejerna varit sin första dag på dagis sedan de fick vattkopporna, och gissa om de var nöjda när de kom hem?! ;) Om inte Tillies tå är sämre i morgon blir det väl sista andra och sista dagen i morgon och sen gör vi åter igen helg. Haha!

Ska ned till Bollnäs i morgon för att ta andra RS vaccineringen på Diaz... Får se hur det går, stackars lilleman! Denna spruta gör verkligen ont på de små liven! :(

Under eftermiddagen sen blir det eventuellt lite lek med Simone plus barn! Det ska bli trevligt!

I övrigt så har jag inte allt för mkt att uppdatera, och ingen tycks för den delen vara speciellt intresserade heller då jag inga kommentarer får här.. Förutom du Jessie! ;) Tack för den vännen!

Så, godnatt gott folk! :)

0 kommentarer: