Blogger Layouts

fredag 10 juli 2009

Bloggtorka

Så har då ytterligare ett gäng veckor gått förbi sedan jag senaste orkade uppdatera här. :P
Total bloggtorka den senaste tiden, och har inte allt för mkt till övers att sätta mig här och plita ned ngt emellan "boandet" inför bebis ankomst. ;)

Har nu gått in i V.37 och förlossningen närmar sig med stormsteg! :)
Bebis har vänt sig och ligger nu med huvudet nedåt, så som det ser ut just för stunden slipper vi kejsarsnitt denna ggn. :D Men nervositeten över att det kan sätta igång när som helst gör mig otroligt nervös! ;)
Men kvinnor föder barn varje dag... Så kan de, kan jag! :P
Har varit på ett x antal tillväxultraljud, då även denna bebis beräknas ligga under normalkurvan vad kommer till vikt. Men genomströmnings UL på navelsträngen var precis som den skulle, vilket var skönt att höra. Då summan av kardemumman tycks vara att jag helt enkelt får små barn. Så bebis mår bra, och kommer OM jag går full tid att väga knappt tre kilo... En liten prinsessa till kanske? ;)

I övrig så har vi semester här hemma, och det är underbart! :) Vädret hade kunnat varit bättre, då vi just för stunden har besök ifrån USA. :) Vill ju kunna köra runt och visa henne Sverige, men då från den bra sidan vilket blir svårt om det bara ska regna hela långa dagarna. :( Men vi får hoppas på lite solsken under veckan, då vi även har de andra två små trollen att aktivera och hitta på bus med under en veckas tid. :)

Till veckan blir det även ett Gävle besök m. svägerskan och det ska bli väldigt roligt!
Ska ta oss en tur på IKEA för att leta reda på de sista små detaljerna åt bebis, och sen kanske lite övrig shopping och mys bara vi tjejer.... Uppskattat som tusan! :)


Kan även informera att vi from. den 1 Okt kommer att bosätta oss i hus, och det känns verkligen sååååå otroligt underbart skönt! Större utrymme, mer frihet och helt enkelt ngt som verkligen är oss väl förunnat! :) Så nu ska här börja planeras inte bara för bebis, utan även för flytt! KUL! :D

Det var väl lite kort och gott vad som händer och sker i mitt och familjens liv just för stunden! :)
Håll till godo, för det dröjer nog ännu ett tag innan nästa gång! :)

Tack och hej! :)
3 kommentarer:

Kevin sa...

Tjenare syrran!
Vart ska ni flytta då? Inom Arbrå eller?:) Får se till att komma neröver något snart. Kanske att vi kikar ner något i slutet av månaden eller kanske i augusti någongång:) Kram

Linda sa...

Fan va tiden går fort... Tur att bebis mår bra. Kul att du uppdaterar ibland iaf ;) Lycka till på förlossningen. Ser framemot nästa uppdatering :) Kram

Anonym sa...

Hej! Jag tänkte höra om det är någon som ska ta över eran lägenhet eller om den är ledig? Vi är lite sugen på att flytta och kikar därför runt lite. Mvh Martina och Joel.
(Norrlands_guzz@hotmail.com)