Blogger Layouts

tisdag 14 oktober 2008

No time for tea...

Ja, de senaste 4 veckorna har varit otroligt intensiva men väldigt lärorika! :)
Har inte hunnit med så mkt mer än att äta, sova och "plugga"... Men så underbart att känna att man gör ngn slags nytta annat än att pyssla på hemma och ta hand om barn. :P
Sista utbildningsveckan var nog tyngre än föregående veckor av vissa anledningar. Skönt att det åtminstone löste sig, och att det nu är uppklarat åtminstone för min del... Rätt bra att ha lite skinn på näsan i vissa sammanhang ändå! :)Fortf otroligt tungt att vara ifrån lill sessan vår under dagarna... Men har efter mkt om och men kommit till insikt att det är så här det fungerar att vara arbetande småbarnsförälder, tyvärr måste jag ju säga...
Hade varit helt underbart om man hade kunnat dela på sig på ngt vis... Är fullt och fast med på att Neah verkligen mår bra av stimulans/aktivering på dagis med alla barnen, men samtidigt så känns det som man missar så otroligt mkt... Tur att man har helgerna ledigt. :)

Känns iaf som att jag kommer att trivas otroligt bra på jobbet och dessutom har jag ett kanon team som arbetskamrater. :)
Nu får jag bara hoppas att jag får förlängd anställning i Januari... :)


I övrigt då? Jo, vi hade ju efterlängtat besök av våra brudar Hanna och Emili i helgen. :)
Så kul att ha dem här... Tänka sig att det var 7 månader sedan man träffade dem sist....
De hade med sig massor av paket till Neah, och hon blev verkligen överlycklig för allt! Massor av fina kläder att använda i vinterkylan! Helt kanon! :)

Har bara myst på hela helgen tillsammans med dem, gubben och Neah... Så skönt, även fast vi inte hann med så mkt mer än en tur till Bns.... :)

Så till helgen kommer de andra två småtrollen... Då blir det ännu en tur till Bollnäs för att äntligen plocka ut den nya bilen. :)
Känns som att det verkligen är dags att byta upp oss till en kombi, vilket vi ska på lördag! :)
Denna ggn blir det en Saab 9,5 -02..... Underbart med lite mer utrymme!

Ne gott folk, nu svamlar jag bara i natmössan... Trött som tusan, och det är väl bäst att försöka sova de timmar man hinner! :P

Sköt om er och ha det gott!
Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gah! Vi saknar er massor! Hade det grymt bra i helgen. Oh, så det vart den dära bilen iaf. Glad för er skull. Då får ni ta er en tur hit mkt SNARt! Kram från oss

Anonym sa...

Det är roligt att höra att du hade en rolig helg med tjejerna på besök :) Fruktansvärt länge sen man träffade Hanna nu, men hoppas allt var bra med henne också.
Och nästa helg gumman min, då kommer lillasyster och farbror Petter ner en sväng! Och guud vad vi ska kramas och mysas då den korta stunden vi har. Ska bli så otroligt roligt!
Saknar dig och lill'sessa någe fruktansvärt. Ta hand om er nu!
Massa kramar och pussar!